top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Jan

Oproep: stuur me foto's en herinneringen!


Mannen,


Ik heb de tijd genomen om de www.bekpek.nl website verder aan te vullen met detail pagina's en leuke tekstjes/herinneringen. Nu doe ik een beroep op jullie collectieve geheugen! Heb je nog aanvullingen en/of foto's die ik op de site zou kunnen gebruiken, stuur me die dan toe of fluister ze me in / neem ze mee straks in Zoetermeer.


Laten we er een nog leukere site van maken voor ons lange termijn geheugen ons ook in de steek laat.


Oh ja, hebben we al een datum voor de bekpek van juni?


Robert Jan

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BEKPEK 2024

jan 24: Destination unknown, maar zet vast in je agenda! do 27 t/m zo 30 juni apr 24: Inmiddels is de locatie bekend, we gaan naar het prachtige Onum in de Belgische Ardennen. Ni Onum Givets Nemenni !

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page