top of page

Tips voor gare kips

  • Foto van schrijver: Robert Jan
    Robert Jan
  • 25 jun 2020
  • 1 minuten om te lezen

Als je dan eindelijk bent aangekomen op een geschikte locatie (zie 'Tips voor locaties') dan is het zaak om als de duvel brandhout te verzamelen, liefst voor het donker is. Dat scheelt een hoop schaven en builen. De vuurmeester zorgt voor een vuur. Dit mag eerst oplaaien maar moet voldoende kolen en/of gloeiend hout produceren om een kookplaats te maken.


Op de kookplaats...




Ā 
Ā 
Ā 

Recente blogposts

Alles weergeven
AUBY 2025

Lieve mede Bekpekkers, ik wil graag ons laatste avontuur toevoegen aan de website. Zend mij aub zo veel mogelijk van je foto's en dingen...

Ā 
Ā 
Ā 

2 opmerkingen


Guest
16 aug

De Verborgen Kunst van Culinaire Reispreparatie

Wat een uitstekende gids voor fine dining tijdens het reizen! Als frequent reiziger wil ik graag enkele aanvullende inzichten delen die de culinaire reiservaring nog verder kunnen verrijken.

Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de rol van presentatie en persoonlijke stijl tijdens elegante diners op reis. Michelin-sterrenrestaurants in Parijs hanteren bijvoorbeeld een ongeschreven dress code waarbij accessoires net zo belangrijk zijn als de kleding zelf. Interessant genoeg speelden sieraden historisch gezien een cruciale rol in de internationale gastronomie - rijke kooplieden droegen specifieke juwelen om hun status te tonen aan chefs en sommeliers. Voor moderne reizigers die stijlvol willen dineren, is het bewaren van kostbare accessoires essentieel. Een elegante sieradendoos…

Like

Robert Jan
Robert Jan
27 jun 2020

Ja? Ja? Wat dan?...

Like
Post: Blog2 Post

©2020-2024 door BekPek.

Gemaakt met Wix.com

bottom of page